Vacature train(st)er

Vacature Agricolastraat en Gentiaanstraat

Voor twee van onze zaalsportgroepen zoeken we een train(st)er:

  • op woensdagavond van 20.00 – 21.00 uur voor onze conditiegroep in de gymzaal aan de Agricolastraat en
  • op donderdagavond van 20.00 – 21.30 uur voor de conditie/volleybalgroep in de gymzaal aan de Gentiaanstraat..

De trainingen zijn iedere week in de maanden september tot en met juni (behalve in de kerstvakantie en soms in mei i.v.m. bijvoorbeeld dodenherdenking).

Door allerlei bewegingsoefeningen trainen we de verschillende spiergroepen in het lichaam en werken we aan de conditie. Plezier in het bewegen en sporten staat voorop. Iedereen presteert naar eigen kunnen.

We zoeken een train(st)er die op ontspannen wijze de groep kan leiden. We verwachten wel enige creativiteit bij het geven van de training. Een vast patroon met herhaling van bekende oefeningen maar ook met variatie en nieuwe oefeningen.

De train(st)er werkt op basis van een ZZP-overeenkomst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob Bender, penningmeester. Via mail:  zaalsportapeldoorn@live.nl of 055-3662994

Via bovenstaand mailadres kunt u uw belangstelling kenbaar maken en solliciteren. We nemen daarna contact met u op. Als we mogelijkheden zien tot samenwerking dan plannen we een gesprek tussen u en het bestuur.

Als een vacature op groen staat is hij nog actief. Roze geeft aan dat er gesprekken gaande zijn. Geel betekent dat in de vacature is voorzien maar we stellen contact op prijs (bijvoorbeeld vanwege vervanging en/of toekomstige vacatures).