Vacature train(st)er

Voor twee van onze zaalsportgroepen zoeken we een train(st)er. Op donderdagavond van 20.00 – 21.30 uur aan de Gentiaanstraat conditie/volleybal (a). En voor woensdagavond van 20.00 – 21.00 aan de Agricolastraat trimmen/conditie (b). De trainingen zijn iedere week in de maanden september tot en met juni (behalve in de kerstvakantie en soms in mei i.v.m. bijvoorbeeld Hemelvaartsdag).

(a) donderdagavond 20.00 – 21.30 uur, Gentiaanstraat

[vervuld, toch komen we graag in contact met u]

De eerste 50 minuten worden gebruikt voor conditietraining. Door allerlei bewegingsoefeningen trainen we de verschillende spiergroepen in het lichaam. Naast herhaling van oefeningen is het ook prettig om regelmatig nieuwe oefeningen uit te proberen. De oefeningen duren meestal een vast aantal minuten. Afhankelijk van de persoon kan een oefening veel of weinig worden uitgevoerd. De groep van ongeveer 12 leden (vrouw en man) verschilt in leeftijd (45+) en in conditie. Plezier in het bewegen en sporten staat voorop.

Daarna is er tijd voor 40 minuten recreatief volleybal. Ook hier is prestatie ondergeschikt aan spelplezier. We proberen goed volgens de volleybalregels te spelen.

We zoeken een train(st)er die op ontspannen wijze de groep kan leiden.

(b) woensdagavond 20.00 – 21.00 uur, Agricolastraat

[vervuld, toch komen we graag in contact met u]

De gehele training staat in het teken van bewegen. De training bestaat uit oefeningen en spelvormen gericht op verbetering van de conditie. Ook hier geldt dat plezier in het sporten en bewegen voorop staat. De train(st)er houdt rekening met de individuele verschillen van de leden. De groep van 20 leden verschilt in leeftijd (50+) en bestaat uit vrouwen.

Voor beide vacatures geldt:

De huidige trainer moet helaas wegens gezondheidsredenen definitief stoppen. De train(st)er werkt op basis van een ZZP-overeenkomst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob Bender, penningmeester. Via mail:  zaalsportapeldoorn@live.nl of 055-3662994

Via bovenstaand mailadres kunt u uw belangstelling kenbaar maken en solliciteren. We nemen daarna contact met u op. Als we mogelijkheden zien tot samenwerking dan plannen we een gesprek tussen u en het bestuur.

Als een vacature op groen staat is hij nog actief. Roze geeft aan dat er gesprekken gaande zijn. Geel betekent dat in de vacature is voorzien maar we stellen contact op prijs (bijvoorbeeld vanwege vervanging en/of toekomstige vacatures).