Vacature train(st)er

Vacature Klingelbeek, 2 keer een uur

Voor twee van onze zaalsportgroepen zoeken we een train(st)er. Op woensdagavond van 19.00 – 20.00 uur en van 20.00 – 21.00 uur aan de Klingelbeek Ugchelen.

De trainingen zijn iedere week in de maanden september tot en met juni (behalve in de kerstvakantie en soms in mei i.v.m. bijvoorbeeld dodenherdenking).

Centraal staat het bewegen op muziek. Dat kan in de vorm van aerobics, steps en/of zumba.

Door allerlei bewegingsoefeningen trainen we de verschillende spiergroepen in het lichaam en werken we aan de conditie. Naast herhaling van oefeningen is het ook prettig om regelmatig nieuwe oefeningen uit te proberen. En dat allemaal met muziek. Afhankelijk van de persoon kan een oefening volledig of deels worden uitgevoerd. De groep van ongeveer 20 leden (vrouwen) verschilt in leeftijd (45+) en in conditie. Plezier in het bewegen en sporten staat voorop.

We zoeken een train(st)er die op ontspannen wijze de groep kan leiden.

De train(st)er werkt op basis van een ZZP-overeenkomst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob Bender, penningmeester. Via mail:  zaalsportapeldoorn@live.nl of 055-3662994

Via bovenstaand mailadres kunt u uw belangstelling kenbaar maken en solliciteren. We nemen daarna contact met u op. Als we mogelijkheden zien tot samenwerking dan plannen we een gesprek tussen u en het bestuur.

Als een vacature op groen staat is hij nog actief. Roze geeft aan dat er gesprekken gaande zijn. Geel betekent dat in de vacature is voorzien maar we stellen contact op prijs (bijvoorbeeld vanwege vervanging en/of toekomstige vacatures).