Lid worden

Als je lid wilt worden dan kan dit via een aanmeldingsformulier dat bij de contactpersonen of in de zaal verkrijgbaar is. Ook kan dit via deze site online.

De eerste 2 lessen/trainingen zijn gratis, bovendien wordt geen inschrijfgeld berekend. Bij vragen of voor meer informatie kun je altijd mailen naar zaalsportapeldoorn@live.nl

Ook kun je bellen met R. Bender (tel. 055-3662994). Hij zal je graag te woord staan.

Contributie

De contributie is verschuldigd over 3 periodes per verenigingsjaar:

  • 1 september t/m 31 december (4 maanden)
  • 1 januari t/m 31 maart (3 maanden)
  • 1 april t/m 30 juni (3 maanden)

Over de maanden juli en augustus is geen contributie verschuldigd.

De hoogte van de contributie verschilt per sport en staat vermeld bij desbetreffende sport op de site.

De contributie kan worden voldaan via automatische incasso, dit heeft onze voorkeur. Machtigingsformulieren zijn verkrijgbaar in de zaal, tevens kan dit online worden geregeld bij de inschrijving.

Opzeggen van het lidmaatschap kan een maand van te voren voor het begin van elke periode. Dit kan zowel schriftelijk als telefonisch bij R. Bender.

Inschrijfformulier


woensdag: Klingelbeek 32

woensdag: Agricolastraat 18

donderdag: Gentiaanstraat 76

Machtigingsformulier

Onderstaande, geeft aan de penningmeester Vereniging Zaaltrimmen Zevenhuizen en Ugchelen, Pinksterbloem 53, 7322 GS te Apeldoorn toestemming om omstreeks 13 september, 13 januari en 13 april de verschuldigde contributie af te schrijven van zijn/haar bankrekening.

Een verrichte afschrijving kan binnen 56 dagen ongedaan worden gemaakt. Dat kan geregeld worden via de website van de bank.

Als men gedurende een betalingsperiode lid wordt, ontvangt men, aangaande de automatische incasso, apart bericht hierover.